CSI / Rusia

VIDEO. ”Omul cu valiza”de lângă Putin. Personajul menit să inspire teamă Occidentului în timpul paradei de 9 mai

Un personaj din echipa de securitate a lui Vladimir Putin a stat în permanență lângă președintele rus pe durata evenimentelor desfășurate marți, 9 mai, în Piața Roșie din Moscova.

Ofițerul de securitate, purtând o servietă în mână, a mai apărut în prim-planul transmisiunilor în direct și cu ocazia altor evenimente publice transmise recent din capitala Rusiei.

Mai mulți analiști occidentali speculează că respectiva valiză ar conține mecanismul de activare a proiectilelor nucleare și că președinția rusă încearcă să inducă teamă prin afișarea ostentativă a obiectului.

De altfel, purtătorul servietei a putut fi observat în preajma lui Putin inclusiv în momentul discursului rupt de realitate al președintelui rus, în care a acuzat că ”s-a declanșat un adevărat război împotriva patriei noastre”.

Ofițerul purtător al servietei poate fi observat în prim-plan, în filmarea transmisiunii de la Moscova după momentul 1:00 (jos), atunci când Putin a plecat prin Piața Roșie alături de președinții fideli din foste țări membre ale Uniunii Sovietice.

Pe de altă parte, spre deosebire de anii trecuți, parada de 9 mai a fost scurtă și extrem de sărăcăcioasă. Armata a venit cu un singur tanc, a lipsit cu desăvârșire secțiunea de etalare a forței aviatice și n-a mai fost scos în paradă nici arsenalul nuclear.

Sursa: Ziare.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *