Social

VIDEO. Pachete cu țigarete de contrabandă, transportate în România: Valoarea totală este de aproximativ 105.000 de lei românești

Polițiștii de frontieră botoşăneni au descoperit și ridicat în vederea confiscării, în urma unei acțiuni desfășurate în zona de competenţă, 8.470 de pachete cu ţigarete de contrabandă, în valoare totală de aproximativ 105.000 de lei românești, echivalentul al peste 400.000 de lei moldovenești. 

În data de 25-26 iulie a.c., poliţiştii de frontieră botoşăneni au organizat o acţiune în sistem integrat, pe linia combaterii contrabandei cu ţigarete, în zona de competență, transmite Echipa.md.

Astfel, pe timpul acţiunii, în jurul orelor 00.55, un echipaj format din poliţişti de frontieră a descoperit la malul râului Prut, pe direcţia localităţii Rădăuţi Prut, mai multe colete voluminoase, ambalate în folie şi prevăzute cu chingi de transport.

Imediat au fost anunţate autorităţile de frontieră din Republica Moldova, fiind demarate cercetări în comun. La inventarierea bunurilor a reieşit faptul că în colete se aflau ţigarete, fiind stabilită cantitatea de 169.400 de ţigarete (8.470 de pachete), în valoare de aproximativ 400.000 de lei, bunuri ce au fost ridicate de poliţişti, în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă şi trecere ilegală a frontierei de stat în vederea depistării şi identificării tuturor persoanelor implicate, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *