CSI / Rusia

VIDEO. Panică și disperare în rândul propagandiștilor ruși: ”Nu vreau să mor, sincer să fiu, chiar nu vreau”

În timpul talk-show-ului „60 minute” realizat de propagandista rusă Olga Skabeeva, dialogul dintre invitați a căpătat accente dramatice, la limita absurdului.

Unul dintre participanții la emisiune a observat că lumea se schimbă rapid pe măsură ce Rusia poartă război împotriva Ucrainei. Până la sfârșitul ostilităților, țările civilizate vor avea noi realizări în domeniile științei și tehnologiei, iar Federația Rusă va rămâne în „trecut”.

Skabaeeva, propagandista lui Putin a răspuns: „Dar dacă va avea loc o lovitură nucleară?”.

”Totuși, aș vrea să sper că nu va avea loc… Nu vreau să mor, sincer să fiu, chiar nu vreau. Nu vreau deloc”, a răspuns invitatul.

Deputatul Andrei Gurulev, cel care a promis în trecut că Rusia ”va rade Alaska de la pământ”, le-a reamintit lui Skabeeva și invitatului ei că în timp de război alarmiștii sunt împușcați pe loc, așa că au șanse să nu trăiască pentru a vedea un război nuclear.

Gurulev, care este și adjunctul Dumei de Stat și fost comandant militar, a amenințat cu un complex de lovituri cu rachete în Alaska.

„Texasul nu trebuie să fie atacat. Avem forțe nucleare strategice care limitează teritoriul Americii. Dar vă reamintesc că avem Alaska peste strâmtoarea Bering. Și acolo rachetele noastre operaționale – Iskander, rachete balistice, de croazieră – sunt destul de capabili să radă Alaska până la pământ”, a spus acesta.

Sursa: Ziare.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *