Sport

VIDEO: Pantilimon i-a apărat un penalty lui Rooney, dar City a fost eliminată de United

Portarul român a apărat buturile echipei sale pentru a treia oară de cînd a fost adus de la Poli Timişoara. Toate prezenţele sale au fost însă în Cupa Angliei, în Premier League titular fiind Joe Hart. Meciul a început dezastruos pentru Pantilimon, Rooney deschizînd scorul încă din minutul 10 cu o lovitură de cap care a lovit transversala şi a intrat în poartă.

Goluri imparabile şi un penalty apărat

Două minute mai tîrziu, echipa sa a rămas în zece după ce Kompany a fost eliminat. United s-a desprins în minutul 30, cînd Wellbeck a reuşit un gol superb din întoarcere. Cireaşa de pe tort pentru United a venit în minutul 39, cînd Wellbeck a obţinut o lovitură de pedeapsă. Pantilimon a reuşit să îi pareze şutul lui Rooney, dar atacantul oaspeţilor a reuşit să marcheze, trimiţînd mingea cu capul în plasă mingea respinsă.

Putea marca la ultima fază

City a preluat frîiele în repriza a doua. Kolarov a marcat imediat după reluare cu un şut excelent din lovitură liberă. În minutul 64, Kun Aguero a reuşit să apropie City la un gol de United, după ce Kun Aguero l-a învins pe Lindegaard , reluînd din 3 metri mingea scăpată în faţă de portar. Pantilimon putea fi eroul zilei pentru gazde, românul urcînd în careu la ultima fază a meciului. Acesta n-a reuşit să trimită însă periculos spre poarta lui Lindegaard.

Manchester United cîştigă cu 3-2 şi se califică în runda a patra a Cupei Angliei.

Restul de goluri pot fi văzute pe goalsarena.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *