Actualitate

VIDEO/ Părinți, ATENȚIE! Imagini cu impact puternic: Momentul în care un individ abuzează sexual un copil în scara blocului

Secvențe video care te lasă fără cuvinte au fost surprinse de camerele de supraveghere în sectorul Buiucani al Capitalei. Un individ, sub protecția de a ajuta o fetiță, pare să o abuzeze sexual, transmite Realitatea.md.

În videoclip se poate vedea vedea cum copila încearcă să ridice pe scări o bicicletă, iar un bărbat intră in bloc din urma ei. Acesta se apropie la spate, o atinge și îi pune mâna în pantaloni.

Menționăm că filmulețul a fost publicat de jurnalistul Vadim Ungureanu pe canalul său de Telegram. Acesta afirmă că locuitorii blocului au intrat în posesia imaginilor bărbatului.

Deocamdată, poliția Capitalei nu a comentat cazul. Sursa citată susține, însă, că în unele instituții de învățământ au fost transmise avertismente profesorilor. Conform lor, individul a fost observat prin sectorul Buiucani, în spații de joacă și în zonele pe unde se plimbă mamele și copiii. Pe lângă abuzuri, el ar mai fura și bunuri din genți și cărucioare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *