Social

VIDEO. Păstrau ilegal acasă arme de foc. Doi bărbați, urmează să fie sancționată conform legislației

Luni, 10 aprilie, polițiștii din Orhei, în baza informației operative, au efectuat percheziții la două domicilii din localitatea Step-Soci.

Ulterior, au fost depistate și ridicate, o armă cu țeavă ghintuită cu lunetă, un pistol de model „Makarov” cu termenul de păstrare expirat în anul 2021 cu două încărcătoare și o armă de vânătoare cu țeavă lisă, scrie Echipa.md.

Bărbații cu vârstele de 37 și 30 de ani, urmează să fie sancționată conform legislației, pentru păstrarea armelor neînregistrate în modul stabilit și fără acte de proveniență.

Armele ridicate au fost îndreptate pentru efectuarea constatării balistice în adresa Centrului Tehnico-Criminalistic și Expertize Judiciare al IGP.

Polițiștii întreprind în continuare acțiuni și măsurile speciale de investigații de rigoare, în scopul stabilirii cu exactitate a provenienței armelor depistate.

În acest context, pentru evitarea unor eventuale incidente și în scopul asigurării securității publice, Poliția face apel către toți cetățenii să conștientizeze necesitatea predării benevole a armelor și munițiilor deținute ilegal.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *