CSI / RusiaExterneRăzboi

VIDEO. Patriarhia Moscovei le explică rușilor de ce e mai bine să moară în războiul din Ucraina decât „înecați cu vomă” după ce au mâncat și au băut ”ca porcii”

Un popular preot al Bisericii Ortodoxe Ruse, Andrei Tkachev, afirmă că este de preferat să mori în războiul din Ucraina, pentru „Patrie, ca un erou”, în loc să mori „înecat în vomă”, potrivit unei înregistrări video postate pe canalele rusești Telegram, transmite Glavcom.

Acesta a explicat și pentru ce ar trebui să se roage cei plecați pe front: să lupte cu vitejie, iar dacă moare în luptă, vor ajunge în rai, pentru că moartea unui luptător este mai bună decât toate morțile.

„Oamenii mor ca porcii, se îneacă cu voma, au mâncat și au băut, au căzut sub masă, au râgâit și s-au înecat cu voma, asta e moartea ta. Sau tânărul zatseperi (termen folosit pentru tinerii ruși care merg pe trenuri, cu riscul de a se curenta), a fost curentat de 3000 de volți, a căzut carbonizat pe șine. E mai bine să mori pentru Patrie cu arma în mână, ca un erou, ca un bărbat”, a declarat acesta.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *