Social

VIDEO. Pe o stradă din Peresecina, o mașină de poliție a luat foc

Marți, 8 martie, o maşină de poliţie a luat foc în plină stradă la Peresecina, potrivit Unimedia.info. Imaginile video din momentul incidentului au fost postate pe pagina de Facebook.

Echipa TV8.md a încercat să obțină o reacție din partea purtătoarei de cuvânt a INSP, care ne-a precizat că flăcările au izbucnit în regiunea motorului, din cauza unor defecțiuni tehnice la cablul de electricitate. Polițiștii au reușit să stingă singuri flăcările, fără a fi nevoie de intervenția pompierilor.

Ulterior, mașina a fost dusă la parcarea poliției pentru a fi stabilite toate circumstanțele, dar și prejudiciul cauzat. Potrivit INSP, mașinile aflate în dotarea poliției sunt asigurate.

Potrivit Autoblog.md mașina ar avea sub capotă 200 de cai putere. INSP avea în dotare două astfel de modele care au intrat în dotarea poliției mai mulți ani în urmă. Această generație Octavia RS a fost produsă între anii 2004 și 2009.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Nu mai luati domne jegurile cehe de Skoda. Is masini proaste mult sub Renault-Dacia ca performante si extrem de scumpe chiar nejustificat. Niste junghiuri nu altceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *