Social

VIDEO. Peste o tonă de alcool fără acte, găsit într-un Mercedes, la Cahul

Ofițerii Direcţiei „Sud” a INI, cu suportul angajaților Direcției Patrulare „Sud” a INSP, la intrare în orașul Cahul, au stopat un Mercedes condus de un bărbat în vârstă de 39 de ani.

După ce au verificat automobilul, polițiștii au depistat băuturi alcoolice, în lipsa documentelor care ar demonstra originea sau provenienţa acestora, transmite Echipa.md.

Astfel, în secția marfară a microbuzului, polițiștii au depistat 40 de vase din masă plastică cu volum de 20 litri, în care se afla lichid incolor cu miros specific de alcool în sumă totală de 40 000 de lei.

De asemenea, au fost depistați zeci de saci plini cu sticle din masă plastică cu volumul de 1,5 litri pline cu soluție lichidă de culoare maro cu miros specific de alcool. Cantitatea totală-1 200 litri, în sumă de 42 000 de lei. Suma totală a alcoolului  ridicat, pe piața neagră, se estimează la aproximativ 82 de mii de lei.

Polițiștii continuă acțiunile, în vederea identificării tuturor persoanelor implicate, stabilirea prejudiciului cauzat statului, precum și alte date relevante pe caz.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *