SocialTimpul Local

VIDEO/ Poliția l-a luat în vizor pe Episcopul Marchel. Enoriașii „i-ar putea plăti” amenda

Poliția s-a autosesizat în cazul Episcopului de Bălți și Fălești Marchel, care și-a dotat Mercedesul cu panglica „Sfântul Gheorghe”. Mai exact, acesta a fost surprins acum o săptămână cu panglica „Sfântul Gheorghe” prinsă chiar pe oglinda internă a automobilului, care potrivit noii legi este un simbol al războiului, interzis în Republica Moldova. Cazul a avut loc marți, 26 aprilie, la Festivalul Cântecului Sacru Pascal din raionul Glodeni și este înregistrat de oamenii legii, transmite Nordnews.md.

„Cazul a fost înregistrat de către IP Glodeni, iar la moment se stabilesc toate circumstanțele. Până la luarea unei decizii finale nu vă putem comunica cum va fi atrasă la răspundere persoana”, a declarat ofițerul de presă al Inspectoratelor de Poliție Bălți, Fălești și Glodeni, Eugenia Molceanov.

Vă amintim că, acum o săptămână fețele bisericii s-a arătat deranjată de întrebările jurnaliștilor după care a refuzat să comenteze de ce și-a prins lenta pe Mercedes-ul de model E-Klass, în valoare de peste 20 de mii de euro.

Sursa: Nordnews.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *