Social

VIDEO. Poliția vine cu detalii despre accidentul de la Călărași: Cine se face vinovat

Noi detalii despre accidentul, făcut public pe internet, unde două mașini au fost grav avariate în apropiere de Călărași. Ambele vehicule au fost aruncate de pe drum, după ce s-au lovit frontal.

Oamenii legii din Strășeni susțin că au fost solicitați să intervină în jurul orei 10:20. Impactul a avut loc în apropierea localității Rasvet, transmite Realitatea.md.

„La fața locului polițiștii au stabilit preliminar că un tânăr de 28 ani, aflat la volanul autoturism „Mercedes Vito”, nu a respectat prevederile RCR, a ieșit pe direcția de deplasare din sens opus, în rezultat tamponându-se frontal cu un automobil de marca Toyota, condus de un bărbat de 62 ani. Urmare a impactului, nici o persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Ambii șoferi fiind testați cu aparatul Drager, s-au constatat rezultate negative la prezența alcoolului în aerul expirat”, anunță ofițerul de presă al IP Strășeni, Mariana Didenco.

Oamenii legii investighează toate circumstanțele, iar ulterior va fi stabilită pedeapsa șoferului care se face vinovat de impact.

Vă amintim că două mașini au fost grav avariate, după ce s-au tamponat frontal, în apropiere de Călărași, potrivit internauților. Imagini video în acest sens au fost publicate pe rețelele de socializare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *