Politică

VIDEO. Premierul desemnat, Dorin Recean i-a tratat cu respect pe cetățenii trimiși să protesteze la poarta sa: A coborât din mașină și a discutat cu oamenii

Premierul desemnat Dorin Recean și-a început marți, 14 februarie, ziua cu mesaje din partea reprezentanților Mișcării Pentru Popor, organizație formată în jurul Partidului „ȘOR”, dar și cu imnul Republicii Moldova.

Un grup de oameni au mers cu pancarte la domiciliul său pentru a-l îndemna să semneze în favoarea ideii ca Guvernul Republicii Moldova să achite integral facturile cetățenilor pentru trei luni de iarnă, o solicitare a partidului condus de deputatul fugar Ilan Șor, transmite Ziarul Național.

Spre surprinderea celor prezenți, Dorin Recean a coborât din mașină și i-a rugat pe organizatorii manifestației să închidă muzica, pentru a sta de vorba. Ulterior, premierul desemnat a ascultat cu atenție doleanțele oamenilor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Uăi da pobediștii ci mai vor uăi? Tăt sî ni de-a, tăt sî ni facî, sî ni agiuti… Impotenți intelectual, fără demnitate, mândrie, educație, conștiință de neam. Ăsta e “națiunea civică maldavineascî”! Niște meduze gavaritoare…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *