Ucraina

VIDEO. Președintele Ucrainei și soția sa și-au luat rămas bun de la conducerea Ministerului de Interne, decedați la Brovarî. Mulțime de ucraineni cu flori

La Kiev are loc înmormântare conducerii Ministerului de Interne. Trei oficiali, inclusiv șeful instituției, Denis Monastîrski, au decedat după ce elicopterul în care se aflau a căzut peste o grădiniță din Brovarî, localitate în apropiere Kievului.

Presa ucraineană publică imagini în care se observă mulțime adunată în holul clădirii unde sunt expuse sicriele. Aceștia au venit la ceremonie cu buchete de flori albe, scrie Realitatea.md.

De asemenea, și președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, împreună cu soția sa, și-a luat deja rămas bun de la ministrul decedat. Cei doi, îmbrăcați în haine de doliu, s-au apropiat de corpurile neînsuflețite și le-au adus omagiu celor decedați.

Între timp, apar și imagini de la Brovarî, unde are loc ceremonia de înmormântare a Milanei, fetița decedată împreună cu mama în timpul tragediei. Presa locală scrie că micuța a fost identificată de tată doar datorită cerceilor.

Vă amintim că în dimineața de 18 ianuarie, un elicopter al Serviciului de Stat pentru Situații de Urgență s-a prăbușit în Brovarî. În urma prăbușirii aeronavei, conducerea Ministerului Afacerilor Interne a murit: ministrul, primul său adjunct și secretarul de stat, a transmis șeful Poliției Naționale.

Potrivit lui Klimenko, 16 persoane au decedat, inclusiv 2 copii, ca urmare a accidentului. Printre victime se numără și cele nouă persoane aflate la bordul elicopterului.

22 de persoane au fost rănite ca urmare a accidentului, fiind spitalizate în prezente. Printre acestea se află și 10 copii.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *