CSI / Rusia

VIDEO. Prigojin s-a dezlănțuit la adresa șefilor de la Moscova: Acestea sunt cadavrele a zeci de luptători ruși care au fost uciși la Bahmut. I-au lăsat fără muniție

Evgheni Prigojin, liderul grupării de mercenari Wagner, numit și „Bucătarul lui Putin”, a acuzat într-un mesaj plin de înjurături că ministrul Apărării și șeful Statului Major din Rusia i-au lăsat oamenii fără muniție. Într-un clip video, acesta a arătat cadavrele a zeci de luptători care ar fi fost uciși în timpul luptelor din Bahmut, pe 4 mai.

Liderul grupării de mercenari Wagner, a publicat pe canalul său de Telegram un clip în care arată cadavrele a zeci de luptători ruși, care ar fi fost uciși în timpul luptelor din 4 mai, folosind acest prilej pentru a critica în termeni duri liderii armatei ruse pentru lipsa de sprijin, scrie Kiev Independent.

Într-un discurs plin de înjurători, Evgheni Prigojin i-a acuzat pe Șeful Statului major al armatei ruse, Valeri Gherasimov, și pe ministrul Apărării, Serghei Șoigu că nu furnizează mercenarilor săi munițiile cerute.

De asemenea, acesta a mai spus că luptătorii săi au la dispoziție cu 70 la sută mai puțină muniție decât ar fi necesar și i-a învinovățit pe cei doi pentru moartea luptătorilor ruși.

Menționăm că Prigojin s-a plâns în mod repetat, în ultimele luni, de lipsa de sprijin din partea armatei ruse. Pe 29 aprilie, acesta a amenințat că va abandona pozițiile ocupate de mercenarii săi în Bahmut dacă nu primește mai multe provizii de din partea Kremlinului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *