Social

VIDEO. Primele echipamente și materiale pentru construcția Liniei Electrice Aeriene Vulcănești-Chișinău au ajuns în R. Moldova

Primele echipamente și materiale pentru construcția Liniei Electrice Aeriene (LEA) Vulcănești-Chișinău au ajuns în Republica Moldova, informează Ministerul Energiei.

De asemenea, instituția precizează că circa 20 de containere, cu o încărcătură de peste 400 de tone, urmează să fie livrate pe parcursul zilelor următoare, 7 dintre care au ajuns deja la depozit, scrie Radio Moldova.

Menționăm că acesta este al doilea lot de materiale, primul fiind recepționat în luna iulie curent.

Alte loturi de echipament vor fi livrate pe parcursul următoarelor luni.

Proiectul tehnic pentru construcția Liniei Electrice Aeriene (LEA) Vulcănești-Chișinău este la etapa finală de verificare și expertizare. Beneficiarii proiectului sunt Moldelectrica și consumatorii de energie electrică.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Și ministerul ăsta „superb” condus de „domnul” spânu nu spune cum au dat ei construcția asta la indieni??? Că lumea e tare curioasă să afle ce i-a calificat pe indienii ce n-au făcut așa ceva niciodată prin Europa să câștige licitația în dauna firmelor românești. Ticăloșie, prostie, preacurvie și lipsă de demnitate, numele tău e politicianul RM și „statul” RM!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *