Social

VIDEO. Procura droguri prin intermediul aplicației „Telegram”, după care le împacheta în doze mai mici spre comercializare. Businessul unei femei, deconspirat de poliție

Polițiștii și procurorii au deconspirat activitatea unei femei care vindea droguri.

Astfel, în cadrul măsurilor speciale de investigație și urmărire penală s-a stabilit că femeia în vârstă de 40 de ani procura droguri prin intermediul aplicației „Telegram”, după care le împacheta în doze mai mici spre comercializare, transmite Echipa.md.

În timpul perchezițiilor de la domiciliul acesteia, din sectorul Botanica, au fost depistate mai multe persoane consumatoare de droguri.

De asemenea, au mai fost ridicate pachețele de tip zip-lock cu o substanță de culoare albă cristalină cu miros specific, folii de staniol cu depuneri de substanțe narcotice, aparate confecționate artizanal pentru consum de droguri și mijloace bănești provenite din vânzarea drogurilor.

Valoarea substanțelor narcotice ridicate constituie 10 000 de lei. Drogurile au fost ridicate și expediate la CTJ-EJ al IGP pentru efectuarea expertizelor.

Femeia este cercetată penal în stare de arest, iar conform legislației penale, pentru fapta comisă, aceasta riscă pedeapsă cu închisoarea pentru un termen de la 7 la 15 ani.

Cazul a fost documentat de polițiștii de la Botanica, sub conducerea Procuraturii municipiului Chișinău- Oficiul Botanica.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *