Actualitate

VIDEO. Procurorii anunță că au plasat 17 membri ȘOR la domiciliu, după ridicarea „kulioacelor” cu bani

Cinci persoane învinuite în dosarul finanțării ilegale a protestelor organizate de Partidul ȘOR au fost plasate în arest preventiv, iar alte 17 persoane se află în arest la domiciliu, anunță Procuratura Anticorupție (PA), care a mai precizat că la 22 octombrie, Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana a examinat 22 de demersuri înaintate de procurori, transmite Realitatea.md.

„În termenul prevăzut de lege, procurorii vor decide asupra exercitării căilor de atac. În același timp informăm, că la 21 octombrie 2022, procurorul de caz a contestat cu recurs încheierea instanței de judecată prin care în privința învinuitei Tauber Marina măsura preventivă „arestarea la domiciliu” a fost înlocuită cu „liberarea provizorie sub control judiciar. Ședința de examinare a recursului de către Curtea de Apel Chișinău, a fost fixată pentru data de 25 octombrie 2022”, se menționează în comunicatul de presă al procurorilor.

Menționăm că săptămâna trecută Procuratura Anticorupție (PA) a anunțat că a efectuat 55 de percheziții  la domicilii și în mijloace de transport ale mai multor persoane suspectate de finanțarea ilegală a protestelor organizate de Partidul ȘOR.

Procurorii au ridicat aproape 20 pungi negre în care se aflaut aproximativ 3,5 milioane de lei. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *