CSI / RusiaRăzboi

VIDEO. „Profesioniști de neînlocuit”. La o zi după înfrângerea din Herson, armata rusă publică imagini cu soldații la antrenamente intense

La doar o zi după ce ocupanții ruși s-au retras din orașul Herson, ministerul rus al Apărării a publicat sâmbătă imagini video cu soldați mobilizați la antrenament, notează The Guardian și Hotnews.

Un clip care a fost filmat în regiunea Stavropol arată cum rușii mobilizați sunt antrenați să folosească drone pentru a efectua recunoașteri și pentru a regla tirurile de artilerie și mortiere.

Ministerul rus al Apărării afirmă că ”personalul mobilizat și-a consolidat competențele” și îi descrie pe noii recruți ca fiind ”profesioniști de neînlocuit”, potrivit sursei citate.

Analiștii militari au sugerat că Rusia se va confrunta cu o problemă pentru a apăra pozițiile din Ucraina folosind forțele nou-recrutate.

Un alt videoclip arată trupele Rusiei cum participă la antrenamente de artilerie și de luptă într-un poligon militar din Belarus.

Belarus este un al aliat apropiat al Ruisie și a fost o rampă de lansare pentru încercarea eșuată a Rusiei de a captura Kievul în primele zile ale invaziei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *