CSI / RusiaRăzboi

VIDEO. „Profesioniști de neînlocuit”. La o zi după înfrângerea din Herson, armata rusă publică imagini cu soldații la antrenamente intense

La doar o zi după ce ocupanții ruși s-au retras din orașul Herson, ministerul rus al Apărării a publicat sâmbătă imagini video cu soldați mobilizați la antrenament, notează The Guardian și Hotnews.

Un clip care a fost filmat în regiunea Stavropol arată cum rușii mobilizați sunt antrenați să folosească drone pentru a efectua recunoașteri și pentru a regla tirurile de artilerie și mortiere.

Ministerul rus al Apărării afirmă că ”personalul mobilizat și-a consolidat competențele” și îi descrie pe noii recruți ca fiind ”profesioniști de neînlocuit”, potrivit sursei citate.

Analiștii militari au sugerat că Rusia se va confrunta cu o problemă pentru a apăra pozițiile din Ucraina folosind forțele nou-recrutate.

Un alt videoclip arată trupele Rusiei cum participă la antrenamente de artilerie și de luptă într-un poligon militar din Belarus.

Belarus este un al aliat apropiat al Ruisie și a fost o rampă de lansare pentru încercarea eșuată a Rusiei de a captura Kievul în primele zile ale invaziei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Timpul.md şi pe TELEGRAM!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *