CSI / Rusia

VIDEO/ Propaganda lui Putin. Rușii au adus pe străzile localităților ucrainene ocupate mașini cu televizoare și arată știri

Ocupanțiin ruși au adus pe străzile localităților ucrainene ocupate mașini cu ecrane imense, la care sunt difuzate știri propagandiste. Serviciul pentru Situații Excepționale de la Moscova le numește „complexe informaționale mobile”. 

Astfel de dispozitive au apărut și la Mariupol, iar responsabilii spun că „trei luni locuitorii au avut lipsă de informare”, deoarece orașul a rămas fără energie electrică, transmite Meduza. 

Acolo sunt amplasate trei televizoare mobile, unul staționar și două – mobile.

Pe de altă parte, autoritățile constituționale susțin că sunt 12 televizoare de acest tip în Mariupol. Acestea staționează la punctele unde se oferă ajutor umanitar sau se ia apă, iar știrile rusești sunt difuzate ore în șir.

Conform rușilor, „complexele mobile” funcționează în localitățile Volnovaha și Krasnolimanski din regiunea Donețk. Presa rusă de stat informează că pe lângă buletine informative, copiii pot privi desene animate acolo

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Timpul.md şi pe TELEGRAM!


comentarii

  1. Ar mai fi mers pana prin anii op’ dar acum exista internetul. Banuiesc ca ucrainienii au si ei propavanda lor ca doar e aceeasi scoala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *