Internațional

VIDEO/ Propagandiștii ruși îl vor pe Trump președinte al SUA: „Trebuie să-l sprijinim și să nu ne sfiim în legătură cu asta”

Propaganda rusă îl susține pe fostul președinte american, Donald Trump și viziunea conservatoare a acestuia. Jurnaliștii ruși susțin că SUA au devenit o țară de lumea a treia și că incompetența lui Joe Biden, actualul președinte al statului american ar putea declanșa un al treilea război mondial. De asemenea, propagandiștii ruși au vorbit și despre China. Aceștia sunt de părere că Beijingul va deveni un aliat de valoare pentru republicanii din SUA, transmite Digi24.

„Hegemonul ar trebui să-și anticipeze propria perestroika (politică de restructurare economică lansată de URSS – n.r.). Donald Trump a spus că, în multe aspecte, Statele Unite au devenit o țară de lumea a treia. Trump a spus că Joe Biden este cel mai rău președinte din istorie. Trump a spus că Joe Biden a cauzat mai mult rău în SUA decât cinci dintre cei mai răi președinți americani la un loc. Trump nu a specificat cine sunt acești cinci președinți sau dacă el însuși este unul dintre ei. Prietenul nostru, Donald, a decis clar să nu se alăture acelui grup și să nu candideze, din nou, la funcția de președinte. Trump a mai spus și că incompetența lui Biden ar putea declanșa un al treilea război mondial”.

„Trump a spus că vizita lui Nancy Pelosi în Taiwan a fost o decizie stupidă, oferindu-i Chinei oportunitatea să intensifice presiunea în regiune. Republicanii sunt, de obicei, împotriva Chinei, comparativ cu democrații. Însă alegerile se apropie, ceea ce înseamnă că Beijingul ar putea să devină, în curând, un prieten și un partener de valoare al republicanilor, conduși de Trump. Afaceri, ca de obicei.

„Este evident faptul că Ucraina este o tumoră canceroasă, care se răspândește în centrul Europei. Vedem aceste spectacole și proteste ale persoanelor transgender în costume tradiționale, care devin simbolul Ucrainei moderne în ochii oamenilor obișnuiți din Occident. O societate cu o asemenea orientare nu are niciun viitor. Îmi plac aceste valori consevatoare pe care le promovează președintele Donald Trump. Trebuie să-l sprijinim pe Trump și să nu ne sfiim în legătură cu asta”.

„Trebuie să îi sprijinim pe politicienii americani, precum Trump și alte puteri conservatoare sănătoase din Europa, care militează pentru normalizarea relațiilor dintre Rusia și Occident, precum și împotriva politicilor nebunești ale elitei actuale din Uniunea Europeană și de la Washington”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *