CSI / Rusia

VIDEO. Propagandistul preferat al lui Putin, criză de furie la adresa Țărilor Baltice. ”Ştergeți-le de pe faţa pământului!”

O serie de explozii puternice pe aeroportul rusesc din Pskov a provocat o adevărată isterie în rândul propagandiștilor lui Putin.

Lovitura a fost atât de puternică și de neașteptată, încât prezentatorii posturilor de televiziune rusești au fost șocați, dimineață, de amploarea operațiunii militare a Forțelor Armate ale Ucrainei.

Unul dintre cei mai notorii propagandişti ai Kremlinului, Vladimir Soloviov, a făcut scandal în direct, revoltat de atacul asupra aeroportului din Pskov.

Soloviov nu poate crede că atacul a fost organizat de Ucraina. Potrivit acestuia, dronele au fost lansate de pe teritoriul țărilor baltice, care sunt membre NATO.

El cere Rusiei să riposteze „distrugând țările baltice” și ștergându-le de pe fața pământului.

„Pskov este aproape de granița NATO. De unde a fost lansarea? Din Ucraina sau altundeva? Da, chiar așa. De pe teritoriul statelor baltice? Distrugeți Țările Baltice dacă e așa! Ştergeți-le de pe faţa pământului!” – a răcnit propagandistul în direct.

El a spus că dacă lovitura a fost efectuată de pe teritoriul țărilor NATO, atunci aceasta poate fi considerată o declarație de război, „ceea ce înseamnă că armele nucleare ar trebui folosite imediat ca răspuns”.

Sursa: Ziare.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *