CSI / Rusia

VIDEO. Propagandistul rus Vladimir Soloviov și-a concediat colegul care a numit-o pe Maria Zaharova ”un gunoi alcoolic”

Propagandistul rus Evgheni Satanovski, care a vorbit despre problemele cu alcoolul ale purtătorului de cuvânt al Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, și-a pierdut locul de muncă la canalului de propagandă „Soloviev LIVE”, transmite Ziare.com.

Soloviov a postat un videoclip în care a anunțat concedierea angajatului său și a cerut iertare de la Zaharova. Satanovski a plătit pentru faptul că zilele trecute a dezvăluit secretul neplăcut despre aceasta.

Reacționând la declarațiile ei antisemite, Satanovski a numit-o „un gunoi alcoolic”, confirmând astfel zvonurile despre alcoolismul oficialului de rang înalt.

De asemenea, propagandistul favorit al lui Putin a numit declarațiile lui Satanovski „absolut nedrepte în conținut și inacceptabile”.

„Nu văd nicio posibilitate de a continua comunicarea profesională cu Satanovski și am decis să-l concediez de pe canalul nostru”, a spus Soloviov.

Scandalul cu Satanovski a fost comentat pe blogul său de celebrul analist rus Anatoly Nesmiyan (El Murid). ”Povestea este trivială. Teroarea întotdeauna, mai devreme sau mai târziu, se răspândește la teroriști înșiși. După ce inamicii sunt expuși și îndepărtați, trebuie să căutăm inamici printre ai noștri. Motivul este că teroarea nu poate fi oprită”, a spus expertul.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *