CSI / Rusia

VIDEO. Propunerea criminală a unui propagandist fanatic: Peste 30 de milioane de ruși, care se opun lui Putin, trebuie lichidați

Deputatul Dumei de Stat din partea partidului guvernamental Rusia Unită, Andrei Guruliov, în cadrul programului de propagandă al lui Vladimir Soloviov, a cerut „izolarea și distrugerea” a 20% (aproximativ 30 de milioane de oameni) din populația Federației Ruse.

„Mi-aș dori ca în societatea noastră, care astăzi are încredere în președinte 80%, ca tot acest putregai care rămâne să fie, dacă nu izolat, atunci măcar cumva distrus”, a spus Guruliov.

Este de remarcat faptul că nici gazda emisiunii, nici invitații din studio nu au contestat punctul de vedere al parlamentarului.

Cifra de 80% este dată de institutul de sondaje Levada Center pentru luna septembrie 2023. Potrivit statisticilor din același sondaj, 17% dintre respondenți nu au încredere în Putin, iar 3% nu au răspuns.

Apelurile la represiune împotriva rușilor care nu sunt de acord cu politicile Kremlinului au început să fie auzite după izbucnirea războiului din Ucraina. Vladimir Putin a cerut în martie 2022 „autocurățarea societății” de „coloana a cincea”.

Anterior, deputatul Dumei de Stat a Rusiei, Andrei Guruliov, s-a plâns că armata rusă minte în legătură cu starea reală a lucrurilor pe front.

Guruliov susține agresiunea militanților Hamas împotriva Israelului, care a dus la moartea a peste o mie de oameni.

Sursa: Ziare.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Vedeti ba daca nu va mai dau ukrainienii cereale !
    V-ati apucat sa beti votka din pufoaica si vorbiti numai prostii !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *