Social

VIDEO. Protestul agricultorilor la Leușeni. Precizările IGP și a Poliției de Frontieră

Agricultorii au scos tehnica grea și protestează pe traseul care duce spre Leuşeni. În unele surse mass-media au apărut informații despre blocarea traseelor, relatează Realitatea.md.

Oamenii legii infirmă blocarea traseelor. Conform lor, până acum nu au fost înregistrate incidente, iar circulația se desfășoară în regim normal.

„Poliția monitorizează toate acțiunile persoanelor, dar până la moment nu a fost înregistrat niciun incident și nicio blocare de traseu, circulația fiind desfășurată în regim normal”, a comunicat Diana Fetco, ofițera de presă a Inspectoratului General al Poliției (IGP).

De asemenea, și Raisa Novițchi, purtătoarea de cuvânt a Poliției de Frontieră, a precizat că nu există blocaje ale accesului. Serviciul Vamal, la fel, ne-a informat activitatea decurge în regim ordinar, potrivit purtătoarei de cuvânt Tatiana Bodan Șompol.

Concomitent, pe rețelele de socializare sunt distribuite secvențe video cu ambuteiaje care se formează spre Leușeni. Internauții afirmă că deplasarea este îngreunată.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *