CSI / RusiaRăzboiUcraina

VIDEO. Putin amenință direct Ucraina cu atacuri asupra centralelor sale nucleare. ”Măcar înțeleg cu ce se joacă?”

Dictatorul rus Vladimir Putin, vorbind la Forumul Economic Est de la Vladivostok, a amenințat deschis Ucraina cu o lovitură asupra centralelor sale nucleare.

Încercând să-și justifice șantajul nuclear, Putin a spus că un grup ucrainean de sabotaj și recunoaștere ar fi vrut să arunce în aer o linie electrică în apropierea unei centrale nucleare rusești.

Aceștia ar fi fost luați prizonieri, dar din anumite motive nu au fost niciodată arătați publicului. Putin mai asigură că pretinșii „sabotori ucraineni” au spus în timpul interogatoriului că se pregătesc să arunce în aer o linie de înaltă tensiune „sub îndrumarea instructorilor din Marea Britanie”.

Dictatorul nu a oferit niciodată dovezi pentru afirmațiile sale, dar a declarat că declarațiile sale „sunt adevărul absolut absolut”.

”Măcar înțeleg cu ce se joacă? De ce ne provoacă să luăm un fel de represalii împotriva instalațiilor nucleare ucrainene, a centralelor nucleare?”, a amenințat Putin.

Din tonul acestuia era clar că ultimele rapoarte de pe frontul războiului din Ucraina îl înfuriau în mod clar, deoarece îi era din ce în ce mai greu să-și ascundă emoțiile.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *