Ultima oră

VIDEO: Putin are permis de coducere … moldovenesc

La domiciliul unuia din cei arestaţi a fost descoperită o adevărată mini-fabrică de paşapoarte, buletine de identitate, permise de conducere şi legitimaţii de poliţist. Tot acolo a fost depistat utilaj performant pentru perfectarea tuturor tipurilor de acte, materie primă, holograme, matrice etc.

La solicitarea ofiţerilor sub acoperire, în doar 20 de minute suspecţii au fabricat un buletin de identitate românesc de o calitate ireproşabilă.
În cadrul aceleiaşi percheziţii, a fost găsit şi un permis de conducere fals pe numele lui Vladimir Putin. Despre ultimul, unul dintre suspecţi a spus că a dorit să-l ofere unui prieten drept cadou.

Potrivit informaţiilor preliminare, membrii grupului ar fi perfectat acte pentru întreaga Europă; au fost depistate circa 30 de paşapoarte şi buletine de identitate, „eliberate” de organele competente din Italia, Spania, România. Serviciile bănuiţilor costau între 100 Euro pentru un permis de conducere, până la mii de euro pentru un paşaport străin.

Gruparea de falsificatori a fost reţinută ieri seara la Chişinău. Trei dintre cei arestaţi au reşedinţă în capitală, iar ceilalţi doi sunt din satul Grătieşti, şi respectiv din Peresecina, raionul Rezina.

Sursa Video: CCCEC
Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *