CSI / Rusia

VIDEO. Putinistul Gazmanov, aproape să fie luat la bătaie la o petrecere din Dubai, pentru că susține războiul din Ucraina

Interpretul rus și susținătorul lui Putin, Oleg Gazmanov a fost la un pas de a fi luat la bătaie, la o petrecere din Dubai, pentru susținerea invaziei Rusiei în Ucraina. 

În timp ce cânta la o petrecere corporativă, câțiva bărbați necunoscuți l-au atacat pe artist cu cererea de a condamna războiul din Ucraina, dar acesta s-a eschivat, scrie Unian.net.

”Spune-mi că ești pentru Ucraina. Spune că ești împotriva războiului. Ești pentru război?”, a fost întrebat Putinistul.

La rândul său, Gazmanov, care susține războiul din Ucraina, a decis să nu continue această conversație, în ciuda faptului că invitații petrecerii corporative au fost destul de insistenți. Acesta doar le-a cerut bărbaților să-l lase să se relaxeze.

Vă amintim că Gazmanov susține războiul Rusiei în Ucraina, iar la 19 martie, acesta a cântat pe stadionul din Moscova în fața lui Vladimir Putin și a sutelor de mii de ruși veniți la concertul dedicat „Zilei reunificării Crimeei”, că „Ucraina şi Crimeea, Belarus şi Moldova, asta este ţara mea”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *