Actualitate

(VIDEO) Racolau moldovence tinere pentru ca să practice prostituția în Olanda. Cereau 400-500 de euro pe zi

Potrivit poliției, suspecții au determinat două tinere de 20 și respectiv 29 de ani, să practice prostituţia în Olanda, în schimbul sumei de 400-500 de euro pe zi. Pentru a ajunge la locul destinației, bănuiții perfectau actele și le procurau biletele.

În urma operațiunii ofițerilor Centrului pentru combaterea traficului de persoane al Inspectoratului Național de Investigații în comun cu angajații Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, la 9 februarie 2018, suspecții au fost reținuți în timp ce organizau plecarea a două tinere în Olanda. Mai jos puteți vedea imagini video din timpul reținerii suspecților:


În cadrul acțiunilor de urmărire penală, suspecții și-au recunoscut vina. Aceștia au fost reținuți pentru 72 de ore, iar ulterior au fost plasați în arest la domiciliu pe un termen de 30 de zile.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală în baza art. art. 220 alin. 2 Cod Penal al RM. Conform legislației în vigoare, persoanele culpabile de „Proxenetism” se pedepsesc cu închisoare de la 4 la 7 ani.

TIMPUL.MD

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *