Politică

VIDEO/ Replici acide în Parlament. Grosu l-a numit pe Voronin „tata mafiei”. Furculiță sare în apărarea comunistului

Astăzi, 29 iulie, Vladimir Voronin a ajuns în Parlament motiv de dispută. Deputatul BCS, Corneliu Furculiță, i-a luat apărarea acestuia după un comentariu făcut de Igor Grosu și a declarat că „trebuie apreciat pentru tot ce a făcut pe parcursul anilor. „Aveți respect față de unele personalități care au adus un aport pentru consolidarea Republicii Moldova”, a menționat deputatul. Asta după ce Igor Grosu a spus că se aștepta ca Voronin să dea o apreciere, după ce a fost întrebat despre poziția față de războiul din Ucraina. Ulterior, Igor Grosu a venit cu replică, transmite Unimedia.

„Dacă țineți minte momentul când până a venit în calitate de președinte, mulți mergeam cu întrebări la așa-numiții oameni în lege și primeam mai des refuzuri și ne trimiteau la hoții în lege.

Vreau să îi spun mulțumiri pentru că s-a răfuit cu toți acei hoți și după el litigiile se hotărau cu oamenii legii”, a declarat Furculiță.

„Vreau să vă spun că după aia era un banc în Moldova – Muncea doar unul. Numai Oleg săracul a muncit și să nu intrăm în polemică ce pleiadă de specimene a adus. Toți bandiții i-a adus în politică. O să intre în istorie ca tata mafiei”, a replicat Grosu.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *