Actualitate

VIDEO/ Reșetnicov anunță că nu mai ține greva foamei: „Nu vreau să fiu mai slab decât monstrul galben care a comandat fărădelegile împotriva mea”

„Am oprit greva foamei din cauza ca să nu fiu mai slab decât monstrul care a comandat fărădelegile împotriva mea. Cine e monstru în Republica Moldova? Surprize pentru doamna Maia vor fi în continuare. Lasă să se gândească”, a declarat Reșetnicov.

„Ieri am fost lipsit de apărător, am fost lipsit abuziv. Mi s-a interzis să angajez noi avocați. Aceasta a fost o încercare ca să mă intimideze. Procurorul Ivanov și-a permis să intre la mine în izolator și m-a lipsit de asistență medicală”, a mai menționat acesta.

Vă amintim că, la 2 februarie magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, au dispus plasarea în izolator a trei cinci ex-deputați – Violeta Ivanov, Vladimir Vitiuc, Anatolie Zagorodnîi, Serghei Sîrbu și Artur Reșetnicov. Tot atunci, Artur Reșetnicov a anunțat că intră în greva foamei în semn de protest.

Artur Reșetnicov, unul din cei 13 foști deputați transfugi cercetați pentru îmbogățire ilicită, a postat pe 7 februarie pe Facebook o srisoare scrisă de mână în care menționează că dosarul deschis pe numele lui „este unul politic și organizat de actuala guvernare”.

Astăzi, 10 februarie, Curtea de Apel Chișinău a decis, înlocuirea măsurii preventive de arest în izolator cu măsura de arest la domiciliu pentru 20 de zile, în cazul Violetei Ivanov.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *