Social

VIDEO. Rețineri în centrul Capitalei. Alte patru persoane, arestate în dosarul traficului de droguri de peste 2,5 mln. lei, reținute

Alte patru persoane, printre care și organizatorii schemei infracționale, au fost reținute în dosarul traficului de droguri de peste 2,5 milioane de lei, anunță IGP.

Astfel, conform datelor prezentate, ca urmare a continuării măsurilor speciale de investigație, ulterior a fost reținut un bărbat de 33 de ani, locuitor al municipiului Chișinău, care activa în calitate de taximetrist, iar la comanda unei persoane din regiunea transnistreană a transportat o cantitate de 1200 de grame de amfetamină, ambalată în pachețele de tip zip-lock și camuflată într-o cutie de la alcool. Valoarea drogurilor depistate este estimată pe piața neagră la aproximativ un milion de lei, scrie Deschide.md.

De asemenea, fiind organizate măsuri speciale de investigații suplimentare a fost reținut în flagrant un bărbat de 31 de ani, originar din Uzbekistan, care avea rolul de distribuire a drogurilor în ascunzișuri pe teritoriul capitalei.

Anterior, oamenii legii au arestat un tânăr de 29 de ani. În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat aproximativ 1050 grame de Mefedron, 955 grame de MDMA, peste 194 grame de amfetamină, marijuana, 229 pastile Superman și 60 de grame de pastile cu efect psihedelic.

Conform legislației penale, pentru circulația ilegală a drogurilor, persoana vinovată riscă pedeapsă cu închisoarea pentru un termen de la 7 la 15 ani închisoare cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 2 la 5 ani.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *