CSI / RusiaExterneRăzboi

VIDEO. Rușii au lovit cu rachete Kalibr un loc faimos de promenadă din Kiev. Un bărbat a scăpat în mod miraculos cu viață

Un pasaj pietonal a fost bombardat în centrul Kievului, în atacul cu rachete îndreptat de Rusia asupra obiectivelor civile luni, 10 octombrie.

Este vorba despre ”The Bridge of Glass” (Podul de Sticlă), un pasaj destinat exclusiv pietonilor, unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din Kiev și un loc preferat de locuitorii orașului pentru promenadă, care unește Arcul Prieteniei Poporului și Dealul Sfântul Volodimir.

Podul de Sticlă, într-o zi din vremurile când Ucraina nu era invadată de Rusia Fascistă.

Imaginile surprinse pe camerele de supraveghere arată cum podul este lovit de o rachetă. Un bărbat care circula pe pasajul pietonal scapă miraculos și reușește să fugă.

Rusia a folosit în atacul Kievului rachete Kalibr, spun experții care au vizionat imaginile, proiectile lansate de la zeci de kilometri distanță și care-și ating ținta cu o eroare de maxim 30 de metri.

La data de 25 mai 2019, la Kiev, a fost deschis oficial un nou pod pietonal și pentru biciclete care leagă Arcul Prieteniei Poporului și Dealul Sfântul Volodimir.

Podul oferea vederi spectaculoase asupra centrului capitalei ucrainene și ale râului Nipru. Lungimea acestui pod din beton, fier și sticlă era de 212 metri, iar lățimea varia de la 6 metri în zonele obișnuite până la 14 metri în zonele de observare.

Menționăm că mai multe explozii ai zguduit luni dimineaţă zona centrală a capitalei ucrainene Kiev, anunţă The Guardian.

Primarul Kievului, Vitali Kliciko, a emis o declaraţie prin intermediul contului său oficial de Telegram imediat după ora locală 8.30, afirmând: „Mai multe explozii în districtul Shevchenkiv – în centrul capitalei”.

De asemenea, Volodimir Zelenski a afirmat, după exploziile de la Kiev şi din alte oraşe ucrainene, că se încearcă anihilarea ucrainenilor, anunţând că sunt mai mulţi morţi şi răniţi.

„A 229-a zi de război. În ziua 229 se încearcă să fim anihilaţi şi şterşi de pe faţa pământului”, a scris președntele Zelenski pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Ziare.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *