CSI / RusiaInternațional

VIDEO/ Rușii blochează de 4 zile un convoi de peste 1.000 de mașini cu civili ucraineni care încearcă să fugă în Zaporojie

Ocupanții ruși blochează de 4 zile un convoi de peste 1.000 de mașini pline cu civili ucraineni care au fugit din localitatea Vasilivka – aflată sub controlul forțelor Moscovei – pentru a se refugia în Zaporojie, oraș aflat sub controlul trupelor ucrainene, informează CNN.

Centrul pentru Comunicații Strategice și Securitatea Informațiilor din Ucraina a publicat pe rețelele sociale o înregistrare video care arată convoiul de mașini care se întinde pe mai mulți kilometri.

Oficialii forțelor armate de apărare ucrainene au declarat că mașinile au fost blocate la un punct de control al armatei ruse în localitatea Vasilivka.

În mașinile din convoiul blocat de militarii ruși se află copii și femei, iar majoritatea acestora nu mai au apă sau mâncare, conform autorităților de la Kiev.

„În Vasilivka, ocupanții au împiedicat peste 1.000 de mașini să intre pe teritoriul controlat de Ucraina pentru a patra zi la rând”, se arată într-un comunicat publicat de autorităților ucrainene pe rețelele sociale.

Sursa: Digi24.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Timpul.md şi pe TELEGRAM!


1 comentariu

 1. Stimate Domnule; exista o solutzie simpla :::::::::
  Ajutorul Romanie trebue dat in mod
  EXSCLUSIV numai celor cre voteaza cu un partd
  UNIONIST.
  Partidul unionist va inainta cererea de ajutor
  fratzesc organelor romanesti. Sa ne spuna
  dodonii cate milioane va varsa rusia pentru
  supusii sai din gubernia basarabilor ::::::
  ZERO DOLAR.
  Pentruca Romania va PLUSA mereu pentru
  a pune in esec kremlinul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *