Internațional

VIDEO/ S-a făcut de rușine în fața întregii lumi! Un angajat al Ambasadei SUA la Mosova a ajuns la muncă în beat

Angajatul Ambasadei SUA la Moscova, Navarro Nicholas Stormy, abia a putut să ajungă la locul de muncă. Astfel, din imaginile de pe camerele de supraveghere se observă că acesta de abia își „târâie” picioarele.

Mersul împleticit și căzăturile bărbatului au fost surprinse de camerele de supraveghere din exteriorul edificiului. Americanul era cât pe ce să nimerească sub roțile unei mașini, din cauză că nu se putea ridica de la pământ, transmite Realitatea.

Astfel, potrivit canalelor rusești de Telegram, Stormy s-a născut în California în 1995 și a servit în Marina SUA. Din 2021, el ar fi activat în calitate de agent de securitate al ambasadei Statelor Unite ale Americii de la Moscova.

Din câte se pare, bărbatul a uitat cum funcționează obiectul care i-a fost încredințat. Inițial, acesta a avut o tentativă de a intra pe partea laterală a străzii Maly Konyushkovsky, uitând că intrarea este închisă pe timp de noapte.

Navarro a ajuns la destinație în haine murdare și ude. Ora aproximativă a aventurilor pușcașului marin este 5 dimineața. Totuși, nu este clară data. Deși camerele de supraveghere indică data de 10 iulie, presa rusă a publicat videoclipul abia pe 25 august.

Reacția Ministerului rus de Externe nu s-a lăsat mult timp așteptată. Pe canalul de Telegram al ministerului a fost publicată o postare, în care instituția a comentat în mod sarcastic mișcările americanului petrecăreț

„Îndemnăm Departamentul de Stat să achite suplimentar angajaților ambasadei americane la Moscova, pentru condiții insuportabile de muncă. Să lupți cu noi este o treabă obositoare”, se menționează în mesaj.

De asemenea, videoclipul a fost postat pe canalul său de Telegram și de purtătoarea de cuvânt a lui Lavrov, Maria Zaharova.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. In lume se intampla atatea lucruri, de multe ori tragice, dar ultrapatriotii de la timpul ridica salariul pentru rahaturi de asa-zise stiri. Acum nu mai trebuiesc studii ca sa fii jurnalist, vino la timpul sau unimedia si poti publica orice, doar sa fie in stil aurist sau sa critici guvernarea, altceva nu se cere de la tine.

  2. Rușinică să puneți botul la propaganda putleristă. Apropo, de unde reiese că omul era beat? V-a spus zaherova?

  3. E stire fake Timpule , Mosova nu exista ,si banuiesc ca nu exista nici ambasada in Mosova , mergeti inapoi la pascut vacile , sa fii redactor si sa mananci litere halal jurnalism ,supervisor nu aveti ? va faceti de tot kkt-ul

  4. Fake news!
    Banul miros nu are?
    Promovati propaganda statului agresor, care zilnic bombardeaza statul vecin.
    Rusine, tradatorilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *