Actualitate

VIDEO/ S-au ales cu procese verbale pentru că jucau cărți pe bani, ilegal, într-un local din Soroca

La 13 noiembrie, într-un local din municipiul Soroca au fost surprinşi în flagrant 9 bărbați cu vârste cuprinse între 19 și 59 de ani care jucau cărți cu bani, potrivit sinteza.org.

Localul în care se practica activitatea ilegală, era închiriat de unul dintre ei, un bărbat de 52 de ani, care anterior ar fi folosit acest spațiu pentru comerț. În timpul intervenției poliţiştii au depistat şi au ridicat pachete cu cărți de joc și bani în sumă de peste 2000 de lei.

Din declarațiile participanților s-a stabilit că taxele percepute de la jucători variau de la 100 până la 500 de lei. Prin urmare, activităţile au fost sistate, iar participanții au fost trași la răspundere contravențională conform art. 356 din Codul contravențional.

Persoana vinovată de comiterea contravenției de desfășurare a jocurilor de noroc neautorizate se sancţionează cu amendă de până la 3000 de lei.

Totodată, participanților le-au fost întocmite procese verbale contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de prevenire și transmitere a infecției Covid-19. De menționat că toți jucătorii de cărți depistați în localul respectiv, anterior au fost cercetați penal pentru diverse infracțiuni. Unii dintre aceștia și-au ispășit pedeapsa în penitenciar.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *