Social

VIDEO. S-au dat tari pe Tik-Tok că au organizat rug cu cauciucuri de Paști. Ce amendă au primit

S-au dat tari pe Tik-Tok că au organizat rug cu cauciucuri de Paști. Un grup de tineri a fost documentat de instectorii de mediu după ce au postat pe internet imagini cu pregătirea anvelopelor pentru organizarea acelui rug, transmite Echipa.md.

Inspectorii de mediu din Rîșcani au documentat un caz de incendiere intenționată a cauciucurilor în localitatea Zaicani, în seara de Paște, ca urmare a unei autosesizări de pe rețelele de socializare TIK TOK.

Inițiatorul acestui act vandalic a fost chiar un localnic, care s-a ales cu un proces-verbal de contravenție, cu aplicarea unei amenzi în valoare de 10.000 de lei.

Inspectorii de mediu au intervenit pentru a evalua impactul asupra mediului, iar prin intermediul rețelei de socializare TIK TOK, tinerii care au participat la acest act de vandalism au fost identificați și trași la răspundere.

Inspectoratul pentru Protecția Mediului atenționează că este important să conștientizăm că astfel de acțiuni pot provoca daune majore mediului înconjurător, sănătății noastre și a celor din jurul nostru, iar consecințele pot fi grave și de lungă durată.

Este nevoie de o mai mare responsabilizare și implicare din partea noastră, pentru a proteja mediul și a asigura un viitor durabil pentru toți.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *