Social

VIDEO. Șantaj cu video intim: Un bărbat de 51 de ani ar fi estorcat 300 de euro de la propria iubită

Un bărbat de 51 de ani din Edineț, a filmat și fotografiat pe ascuns rapoartele sexuale pe care le-a întreținut cu o femeie, iar apoi a început să șantajeze victima.

Individul a fost reținut de oamenii legii, scrie Echipa.md.

După ajutorul poliției s-a adresat femeia în vârstă de 50 de ani care a declarat că este șantajată, fără să știe că autorul schemei este chiar iubitul ei.

În cadrul anchetei, polițiștii au stabilit că bănuitul, fără consimțământul victimei a efectuat înregistrări video și fotografii în care aceasta apare în ipostaze intime, iar ulterior și-a creat un cont fals pe o rețea de socializare și a distribuit acele imagini unor persoane apropiate femeii.

Mai apoi, sub pretextul de a interveni și a convinge „persoana necunoscută” să renunțe la răspândirea imaginilor cu conținut intim ale victimei a cerut de la aceasta suma de 300 de euro, bani care i-a și primit. În prezent, bănuitul este reținut pentru 72 de ore, suspectat de șantaj.

În cazul în care vina acestuia va fi demonstrată, el riscă o pedeapsă cu privare de libertate pe un termen de până la 7 ani.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *