ExterneRăzboiUcraina

Un turist rus a fost evacuat după ce s-a lăudat cu crimele comise în Ucraina. Scandal pe o plajă din Turcia – Video

Pe o plajă din Turcia, un turist rus a stârnit un scandal pornit de la un șezlog pe care și-l disputa cu două femei ucrainene aflate în vacanță cu copii.

Astfel, în timpul confruntării, cetățeanul Federației Ruse a fost nepoliticos, a insultat pe ceilalți turiști și a încercat să provoace declarând că a ucis un număr mare de ucraineni și că se află la odihnă cu banii câștigați în război. Mai mult, a arătat imagini cu uciderea ucrainenilor în timpul războiului aflate pe smartphone-ul său, scrie Ziare.com.

La final, rusul a amenințat că va veni la hotelul ei și o va ucide pe femeie împreună cu copiii ei.

Logodnica sa nu a intervenit în conflict, dar a zâmbit aprobator când a vorbit despre uciderile ucrainenilor.

Ucrainencele au chemat paza aflată în zona plajei, dar bărbatul nepoliticos nu s-a lăsat. Rusul care a mărturisit crimele a fost escortat la poliție și evacuat din hotel. Turiştilor ucraineni li s-a promis securitate nonstop.

Anterior, o rusoaica care locuiește în Statele Unite și-a exprimat simpatia fata de gruparea mercenarilor Wagner și a vopsit portile garajului ei cu sloganuri în sprijinul ocupanților.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Intrebarea esentiala de fapt e urmatoarea: dece un membru NATO, precum Turcia, permite rusilor intrarea in tara, pentru a se odihni la 5 stele dupa macelurile din Ucraina? Chiar nu exista limite ale ipocriziei?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *