ActualitatePoliticăROMÂNIA

VIDEO/ Ședință comună a Parlamentelor Republicii Moldova și României. Maia Sandu: „România ne-a fost mereu aproape și rămâne alături”

În acest momente are loc ședința comună a Parlamentelor Republicii Moldova și României.

La această întrunire participă oficiali importanți atât din Republica Moldova, cât și din România, transmite Știri.md.

Din partea Republicii Moldova la reuniune au fost invitați întreg corpul de deputați și șefa statului, Maia Sandu. La eveniment, România va fi reprezentată de delegațiile Senatului și Camerei Deputaților, conduse de președinții Florin-Vasile Cîțu și Ion-Marcel Ciolacu.

„Mă bucur să vă salut la Chișinău: Dea lungul existenței noastre, istoria ne-a pus la încercări, una dintre ele s-au pus în calea dezvoltării și au îngreunat evoluția Republicii Moldova. Cea mai recentă dintre ele este acest război. În ciuda acestora, am rămas întotdeauna în jurul acelorași valori.

Am fost și rămânem o țară cu alegeri libere, cu oameni care eu știut să apere democrația. Suntem o societate în care diferite etnii au existat în armonie de secole. Mulți dintre cetățenii noștri trăiesc și sunt integrați în state membre UE.

România ne-a fost mereu aproape și rămâne alături în domeniu economic, politic, cultural, diplomatic, educațional. Simțim acest lucru în aceste momente.

Cea de-a doua reuniune va avea loc în curând la București”, a declarat Maia Sandu.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

comentarii

  1. “România ne-a fost mereu aproape”? Fireste, fiindca Romania va este mama, avortonilor! Dar cel mai bun banc al zilei va fi fost “Am fost și rămânem o țară cu alegeri libere, cu oameni care eu știut să apere democrația.” Ce ati ales voi liber de 80 de ani incoace, fara sa va fi luat OKul de la Moscova si banii de la Bucuresti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *