Politică

VIDEO/ Ședințele de judecată în dosarul parcărilor cu plată, în care este vizat Chirtoacă, reluate: „Dosarul e la aceeași etapă la care se afla și acum cinci ani”

Ședințele de judecată în dosarul parcărilor cu plată, în care este vizat fostul primar a Capitalei, Dorin Chirtoacă, au fost reluate. După ce ședința de ieri, 5 iulie, la care avocații urmau să prezinte probe de apărare, a fost amânată din cauza unei alerte cu bombă. Miercuri, Chirtoacă și avocații săi au venit din nou în fața procurorilor, și în fața magistraților Judecătoriei Buiucani.

Dosarul se află pe ultima sută de metri, după numeroase ședințe de judecată și zeci de amânări. Chirtoacă critică parcursul procesului de judecată, transmite TV8.

„Dosarul e la aceeași etapă la care se afla și acum cinci ani, dosarul pornit la comandă politică, care este murat în instanța de judecată pentru că procuratura nu vrea să retragă învinuirea, iar la nivel politic nimeni nu vrea să își asume răspunderea. Conform procedurii, umblam la ședințe, pierdem vremea…Se comit abuzuri:  asta va exploda și va ieși la suprafață”, a spus Chirtoacă.

El afirmă în continuare că dosarul este fabricat politic. 

„Nimeni nu vrea să își asume răspunderea pentru încetarea unui dosar politic. Într-o buna zi o să se întoarcă bumerang împotriva lor”, a mai menționat Chirtoacă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Au trecut 5 ani si dosaru nici macar nu a fost finalizat. Inteleg ca in timpul lui plahotniuc si dodon era normal acest lucru, dar asa ceva intr-o tara candidata la UE? Ceva imi spune ca rm va avea muuult timp acest statut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *