Externe

VIDEO. Semnul X a fost eliminat de pe sediul Twitter, după ce vecinii au făcut plângeri

Noul semn „X” al Twitter a fost îndepărtat luni, după ce locuitorii din San Francisco au făcut plângeri pentru instalarea unuia gigant, intermitent, deasupra clădirii sale, fără autorizaţie, potrivit News.ro.

Departamentul de inspecţie a clădirilor din San Francisco a declarat că a primit 24 de plângeri cu privire la semn, inclusiv „preocupări cu privire la siguranţa structurală şi iluminarea acestuia”.

„Este necesară din punct de vedere tehnic o autorizaţie de construire pentru a demonta şi semnul, dar eliminarea a fost permisă pentru „probleme de siguranţă”, a declarat pentru NPR Patrick Hannan, purtător de cuvânt al departamentului.

Semnalizarea a fost cel mai recent efort în rebranding-ul platformei de socializare de când au fost anunţate schimbări majore săptămâna trecută.

Îndepărtarea vine la mai puţin de trei zile după ce un inspector al oraşului a mers vineri la sediul Twitter pentru a alerta compania cu privire la încălcarea autorizaţiei şi pentru a evalua semnul situat pe acoperiş.

Un reprezentant Twitter a refuzat accesul, dar a explicat că structura este „un semn iluminat temporar pentru un eveniment”. Inspectorul a precizat că orice semnalizare fără autorizaţie trebuie îndepărtată.

Twitter nu a răspuns solicitării NPR. Dar într-un mesaj, care susţinea că autorităţile din San Francisco încearcă să-l forţeze pe Musk să îndepărteze semnul „X”, proprietarul Twitter a răspuns sâmbătă cu un emoji care râde şi plânge.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *