CSI / RusiaRăzboiUcraina

VIDEO. Sfârșitul cumplit al unui soldat rus abandonat de camarazii săi. „A țipat trei zile din stuf. Nimeni nu s-a apropiat de el”

Un luptător al Forțelor Armate ale Ucrainei a spus povestea sfâșietoare a unui invadator rus rănit, care se afla în apropierea sa, în șanțul opus. Acesta a fost grav rănit și timp de 3 zile și-a chemat colegii în ajutor, dar în tot acest timp nimeni nu s-a apropiat de el.

Și asta în ciuda faptului că plantația forestieră în care se ascundeau invadatorii ruși nu era departe și își puteau evacua „tovarășul” de luptă.

Videoclipul prezintă și trupurile soldaților ruși morți, abandonați pe câmp, pe care nimeni nu-i ridică.

Potrivit soldatului ucrainean care a povestit, rușii și-au încălcat lozinca pretențioasă „nu-i abandonăm pe ai noștri”.

„A țipat trei zile din șanț, din stuf, l-am auzit. La început a cerut ajutor, apoi a înjurat, și-a adus aminte de tovarășii săi, de toate rudele lor de sex feminin. Nimeni nu s-a apropiat de el. Se spune că războiul se va termina când va fi îngropat ultimul soldat, dar pentru Rusia războiul nu se va termina niciodată, pentru că sunt mii de soldați pe câmp și nimeni nu se gândește să-i îngroape”, spune luptătorul ucrainean.

Materialul video a fost comentat și de autorul postării, cunoscutul jurnalist rus de opoziție Alexander Nevzorov. Potrivit acestuia, cei care încă decid să-și dea viața pentru Putin nu vor reuși să moară repede și frumos, ca într-un film.

„Războinicul ucrainean, fără fantezii, descrie modul în care un soldat rus grav rănit și imobilizat i-a chemat trei zile pe ai lui, cerșind ajutor. Cel mai probabil, a avut leziuni extinse în regiunea inghinală. Aceste răni sunt cele care imobilizează, aproape paralizează, dar nu împiedică victima să țipe. Timpul pentru a muri din cauza rănilor de acest tip este de aproximativ trei zile”, a scris el.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *