IT&C

(VIDEO) Smartphone-ul viitorului, desenat de români

“Phown” este un concept de telefon personalizabil, care propune un ecran de 5 inch “edge to edge”, cameră foto/video rotativă și posibilitatea de înlocuire a panoului spate, într-un design simplist, care esențializează aspectul smartphone-ului modern.
„Este un concept virtual imaginat de mine împreună cu cei doi arhitecți, care a pornit de la ideea de a crea un telefon reprezentativ pentru oricine. Practic, am imaginat ”telefonul ideal” din punctul nostru de vedere, ținând cont de trendul actual în domeniu”, a declarat pentru Capital, Dan Scarlat,jurnalist, care a lucrat la proiect împreună cu Anca şi Claudiu Buzilan, arhitecţi.

Cei trei speră să atragă atenţia unui producător de telefoane, însă nu exlcud nici ca acest proiect să rămână doar pe hârtie
„Momentan suntem în process de popularizare a ideii. În funcție de feedback, vom lua în calcul și abordarea unei companii specializate pentru o eventuală materializare a proiectului, dar sincer este mult prea devreme pentru un plan serios în această direcție. Asta înseamnă că sunt șanse reale ca Phown să rămână doar un concept pe hârtie”, a adăugat Scarlat. Cei trei au mai colaborat la alt concept virtual, hibridul modular Sci Hymod. 

sursa: capital.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *