Social

VIDEO. Șoferul unui camion, prins cu circa 1000 pachete de țigări la vamă. Intenționa să le trasnporte ilegal în România

Ofițerii vamali din postul Cahul au deconspirat tentativa unui șofer de autocamion de a scoate ilicit din țară circa 1000 de pachete cu țigări.

Cazul a fost înregistrat la postul vamal Cahul, la pista de ieșire din țară, unde s-a prezentat pentru control un camion fără marfă, ce se îndrepta din Republica Moldova spre România. Șoferul, un moldovean în vârstă de 61 de ani, le-ar fi dat asigurări vameșilor că nu transportă bunuri ce necesită a fi declarate, transmite Echipa.md.

Forțele de ordine nu l-au crezut pe cuvânt și au supus vehiculul unui control amănunțit, implicând și câinele de serviciu.

În rezultat, sub cabina camionului au fost depistate două cutii cu 1000 pachete de țigări, toate marcate cu timbru de acciză al Republicii Moldova.

Bărbatul a refuzat să oferte explicații privind cele depistate.

Ulterior, țigările au fost ridicate și sunt pasibile confiscării, iar șoferul autocamionului riscă să fie sancționat contravențional.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *