CSI / RusiaRăzboiROMÂNIAUcraina

Soldații lui Putin au atacat cu drone Odesa: Nouă camioane au luat foc. Trecerea cu bacul către România, la Orlivka, suspendată temporar

Dronele ruseşti au atacat infrastructura portuară din regiunea ucraineană Odesa, avariind, în primele ore ale zilei de vineri, un siloz de cereale din Izmail, a declarat guvernatorul regional Oleh Kiper, iar punctul de trecere cu bacul către România de la Orlivka şi-a suspendat temporar activitatea, potrivit presei ucrainene, transmite News.ro.

Nouă camioane au luat foc la faţa locului, a scris guvernatorul pe aplicaţia de Telegram, adăugând că incendiul a fost stins între timp.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, a precizat Kiper.

Ca urmare a atacului nocturn cu drone Shahed, Ucraina a suspendat temporar operaţiunile de la punctul de trecere cu feribotul de la Orlivka, scrie Ukrainskaia Pravda, care citează un comunicat al poliţiei de frontieră.

”Ca urmare a atacului nocturn cu drone inamice asupra infrastructurii portuare şi de frontieră, se iau măsuri de stabilizare a operaţiunilor la punctul de trecere cu feribotul Orlivka de la graniţa cu România. Nimeni nu a fost rănit în urma atacului. Operaţiunile la punctul de control au fost suspendate temporar”, a anunţat serviciul poliţiei de frontieră.

Toate vehiculele sunt redirecţionate către alte destinaţii. Cetăţenii sunt rugaţi să ia în considerare aceste circumstanţe temporare atunci când planifică o călătorie spre sau dinspre România, a precizat sursa.

”Puteţi alege alte destinaţii, inclusiv prin punctul de trecere auto de la Reni. Reluarea operaţiunilor de trecere la Orlivka va fi anunţată ulterior”, a transmis poliţia de frontieră ucraineană,

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *