CSI / RusiaInternaționalRăzboi

VIDEO. Soldații lui Putin sunt șocați de o vestă antiglonț a ucrainenilor. „E neplăcut și dezamăgitor”

​Ocupanții ruși au reușit să captureze o vestă antiglonț folosită de trupele armate ucrainene. Aceștia au reușit să scoată placa protectoare din ea și au testat-o cu gloanțe trase din două tipuri de puști-mitraliere. Ce au aflat a fost „neplăcut și dezamăgitor” pentru ei, transmite Hotnews.

Astfel, conform unei înregistrări apărute pe Twitter și alte rețele sociale mai mulți ruși au testat placa protectoare dintr-o vestă antiglonț ucraineană.

După ce au tras în ea cu o pușcă mitralieră RPK, au aflat că vesta/placa „reține gloanțele foarte bine”, și le-a provocat un sentiment „neplăcut și dezamăgitor”.

Apoi invadatorii ruși o testează trăgând în ea de trei ori cu o pușcă AKM (Kalașnikov).

„E un sentiment cam neplăcut… placa asta este impenetrabilă. Placa oponentului nostru nu e penetrabilă, dintr-un anumit motiv, nu înțeleg”, spune soldatul rus care se apuce apoi să disece placa care se pune deobicei în interiorul unei veste anti-glonț.

„Sunt șocat, nici măcar o îndoitură, absolut nimic”, spune acesta după ce îndepărtează stratul de spumă protector.

Întâmplarea de acum vine în oglindă cu un experiment similar în care ucrainenii au râs de ce au găsit în interiorul vestelor antiglonț care ar trebui să-i protejeze pe soldații ruși.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *