Social

VIDEO. Spargeri nocturne la Rezina: Un grup de indivizi au deteriorat nouă mașini, furând bunuri de preț

Un grup de indivizi le-ar fi spart mașinile proprietarilor în toiul nopții și au furat tot ce au găsit de preț. Despre cele întâmplate ne-a relatat un locuitor din zonă, care ne-a oferit și imagini video, inclusiv cu momentul în care doi indivizi sparg unul din automobile.

Astfel, în imagini se vede că înainte de a sparge geamul, cei doi încearcă să vadă ce bunuri sunt în vehicul, după care unul dintre ei ia o piatră și face sticla țăndări. Mai apoi, cei doi scotocesc prin vehicul cu scopul de a găsi bunuri de preț. În alte secvențe video surprinse de același locatar pot fi observate mai multe automobile cu geamurile cu sparte și cu lucrurile din interior împrăștiate. Cel care a relatat despre situație spune că totul a avut loc în noaptea de 22 februarie, în intervalul orelor 00:02, iar în zonă au fost sparte 10-15 automobile, fiind furate și bunuri de preț din interior, transmite Echipa.md.

Fiind contactat telefonic, ofițerul de presă de la IP Rezina, Elena Băetrău, a confirmat producerea unui astfel de caz și a declarat că, de fapt, nouă automobile au fost sparte de hoți, iar poliția a fost alertată de către proprietari.

Până la moment, suspecții nu au fost identificați, iar oamenii legii documentează în prezent toate circumstanțele lanțului de spargeri.

În acest context, șoferii sunt îndemnați să-și parcheze mașinile doar în locuri sigure, iluminate și supravegheate și să nu lase acte și bunuri de preț în autoturisme.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *