CSI / Rusia

VIDEO/ Străinii sunt ademeniți în Rusia cu femei frumoase, vodcă și prețuri mici la gaz: „E timpul să te muți în Rusia. Vine iarna”

Pe rețelele sociale a fost distribuit un videoclip prin care străinii sunt încurajați să se mute în Rusia. Clipul prezintă imagini pitorești, pe fond muzical, iar o voce de bărbat spune într-o engleză cu accent rusesc care sunt motivele pentru care Rusia este țara la care oricine ar trebui să viseze acum, potrivit Digi24.

Nu se știe cine a creat clipul, dacă nu ar fi fost promovat pe canalele rusești, ar părea mai curând o satiră, spune Fatima Tlis, jurnalistă de investigație ruso-americană.

„Aceasta este Rusia, bucătărie delicioasă, femei frumoase, gaz ieftin, istorie bogată, literatură faimoasă în lume, arhitectură unică, teren fertil, electricitate și apă ieftine, balet, taxiuri ieftine, valori tradiționale, creștinism, ospitalitate, vodcă, economie care rezistă la mii de sancțiuni. E timpul să te muți în Rusia! Nu întârzia, vine iarna (Winter is coming – replica celebră din Game of Thrones)” – este mesajul din clip.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *