RăzboiUcraina

VIDEO. „Sunt onorat să fiu aici, în estul țării noastre”. Liderul de la Kiev, în vizită pe linia frontului de lângă Bahmut

Președintele Ucrainei, Volodimir Zekenski, a vizitat miercuri, 22 martie, o poziție militară din prima linie din apropierea orașului asediat Bahmut, a transmis biroul său, conform The Guardian.

În timpul vizitei sale, liderul de la Kiev a fost informat „despre situația operațională și despre cursul ostilităților din prima linie”, precizează sursa citată.

De asemenea, președintele ucrainean s-a întâlnit cu militari ucraineni și a ținut un moment de reculegere pentru soldații căzuți în război.

„Sunt onorat să fiu astăzi aici, în estul țării noastre, în Donbas, și să-i premiez pe eroii noștri, să vă mulțumesc, să vă strâng mâna. Vă mulțumim că ați protejat statul, suveranitatea, estul Ucrainei”, a declarat Volodimir Zelenski, citat în comunicatul transmis de biroul său.

Iuliia Mendel, fost purtător de cuvânt al președintelui Zelenski, a postat un videoclip despre care spune că îl arată pe Zelenski lângă Bahmut:

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *