Social

VIDEO. TERIFIANT! O tânără a fost tamponată de doi trotinetiști. Alți doi copii, filmați cu trotineta pe șosea

Sezonul estival scoate trotinetele electrice pe șosele. Mai multe incidente cu implicarea lor au fost deja înregistrate în țară.

În primul caz, o tânără din municipiul Bălți a fost lovită în plin de o trotinetă electrică, cu care se deplasau doi adolescenți. Accidentul s-a produs în data de 22 mai și a fost surprins de o cameră de supraveghere. În imagini se vede cum tânăra inițiază traversarea străzii, iar în momentul în care observă trotineta, încearcă să se de-a la o parte, dar nu reușește și este lovită în plin. În urma impactului, fata a căzut lovindu-se de asfalt, cei doi minori căzând peste ea, transmite Echipa.md.

Nu se cunoaște deocamdată care este starea de sănătate a tinerei. Contactat telefonic, ofițerul local de presă, Jana Molceanov, a declarat că oamenii legii nu au fost sesizați despre acest caz.

În același timp, pe rețelele de socializare au apărut imagini cu alți doi minori pe o trotinetă electrică, ce se deplasează haotic pe o stradă din Chișinău. Potrivit martorilor , care au înregistrat scena, cei doi ar fi fost la un pas să se accidenteze, lovind bordura, după care au manevrat în plină stradă, pe unde circulau automobilele. Din fericire, un eventual accident a fost evitat de această dată.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *